چطور طراحی سایت کنیم ؟

چطور طراحی سایت کنیم ؟

چطور طراحی سایت کنیم ؟

در پی پیشرفت های تکنولوژی و اینترنت، تمامی کسب و کارها به یک وب سایت حرفه ای برای عرضه خدمات و محصولات خود نیازمندند. بهتر است بدانید که اینترنت یکی از بهترین بسترهای تبلیغاتی به شمار می رود؛ با این اوصاف برای ورود به بازاریابی دیجیتالی هر کسب و کاری باید یک وب سایت داشته باشد. با توجه به اهمیت بسیار زیاد وب سایت ها در کسب و کارهای مختلف و بازاریابی دیجیتالی، امروز ما در این مطلب تصمیم داریم اطلاعاتی در مورد اینکه ” چطور طراحی سایت کنیم ؟ ” در اختیار شما عزیزان قرار داده و شما را با اجزای مختلف شبکه برای طراحی سایت آشنا سازیم.

آموزش طراحی سایت

طراحی سایت یک فرآیند مستمر است و نیاز به توجه دقیق به جزئیات و تعامل با مخاطبان دارد. با پیگیری مراحل مطرح شده و به‌روز بودن با تغییرات تکنولوژیکی و نیازهای مخاطبان، می‌توانید وب‌سایتی موفق و جذاب ایجاد کنید که اهداف شما را بهبود بخشد و بازار هدفتان را بهتر خدمت‌رسانی کند. طراحی سایت شامل مراحل مختلفی است، از برنامه ریزی و مفهوم سازی تا توسعه و استقرار. در اینجا یک راهنمای گام به گام در مورد اینکه چطور طراحی سایت کنیم ، آورده شده است:

  • هدف خود را مشخص کنید:

هدف سایت خود را مشخص کنید. آیا این برای وبلاگ نویسی شخصی، تجارت الکترونیک، نمونه کارها، یک تجارت یا موارد دیگری است؟
اهداف روشنی را برای آنچه می خواهید با طراحی سایت خود به دست آورید، تعیین کنید، مانند فروش محصولات، به اشتراک گذاری اطلاعات یا معرفی خدمات یا … .

چطور طراحی سایت کنیم ؟

  • تحقیق و برنامه‌ ریزی :

– به تحقیق در مورد مخاطبان هدفتان بپردازید و نیازها و ترجیحات آنها را بفهمید.
– سایت‌ های رقبا را بررسی کنید تا بهترین شیوه‌ها و نقاط قوت و ضعف آنها را بشناسید.
– یک نقشه سایت (sitemap) یا ساختار اصلی وب‌سایت خود را ایجاد کنید که شامل صفحات اصلی و ناوبری باشد.

  • ظاهر و احساس سایت خود را انتخاب کنید :

سبک بصری برند خود را از جمله رنگ ها، تایپوگرافی، تصاویر و طرح بندی تعریف کنید. اینها باید با هویت برند شما مطابقت داشته باشند و در تمام صفحات یکسان باشند.

  • دامنه و هاستتان را انتخاب کنید:

یک نام دامنه به یاد ماندنی و مرتبط برای سایت خود و همچنین یک ارائه دهنده هاست وب قابل اعتماد برای ذخیره فایل ها و داده های وب سایت خود انتخاب کنید.

چطور طراحی سایت کنیم ؟

هاست و دامنه چیست؟

یکی از مهم ترین و اولین بخش ها برای راه اندازی یک وب سایت، تعیین هاست و دامنه است. اما آیا می دانید هاست و دامنه چیست؟ قبل از هر چیز باید بدانید که هاست و دامنه روی هزینه های نهایی طراحی وب سایت تاثیر بسیار زیادی دارد و اگر آموزش طراحی سایت را گذرانده باشید نسبت به اهمیت این دو مورد حتما پی برده اید. تعیین هاست و دامنه روی پیشرفت یک وب سایت و بازدهی آن تاثیرات بسیار زیادی دارد. برای درک بیشتر این دو یک بهتر است یک وب سایت را در ذهن خود مجسم کنید، به نظر شما ماهیت اصلی آن وب سایت چیست؟ در پاسخ به این سوال می توان گفت که وب سایت، به طور کلی یک برنامه کامپیوتری محسوب می شود.

با توجه به این توضیحات و اینکه برای استفاده برنامه های کامپیوتری به کامپیوتر و یک بستر مناسب برای اجرا نیاز دارید، باید گفت که بستر مناسب و مورد نیاز برای اجرای یک وب سایت، هاست است. هاست ها را می توان بخشی از سرور دانست، سرورها کامپیوترهای همواره روشنی اند که به طور دائمی به اینترنت متصل اند. سرورها را حتی می توان سیستم های بسیار قدرتمندی دانست که امکان نگهداری آن ها در دیتاسنتر وجود دارد.

اگر می خواهید به پاسخ این سوال که چطور سایت طراحی کنیم ؟ برسید باید در مورد بخش دیگر یک وب سایت یعنی دامنه هم اطلاعاتی داشته باشید. به طور کلی دامنه از عناصر بسیار مهم در یک وب سایت به شمار می رود. در نظر بگیرید که می خواهید به یک وب سایت وارد شوید، برای ورود به یک وب سایت در ابتدا چه کاری انجام می دهید؟ بدون شک برای این منظور شما مرورگر خود را باز کرده و آدرس وب سایت مورد نظر را در قسمت جست و جو وارد می کنید. در واقع می توان گفت دامنه آدرسی است که برای ورود به یک وب سایت از آن استفاده می شود. این اصلی ترین بخش یک وب سایت به شمار رفته که با استفاده از آن موتورهای جست و جو وب سایت شما را در دسترس کاربران دیگر قرار می دهند. دامنه سایت، سند مهمی است که به نام شما ثبت شده و اعتبار و امتیاز وب سایت شما به آن بستگی دارد؛ از همین رو معمولا طراح سایتی که از آن کمک گرفته اید به شما خواهد گفت که دامنه را به صورت اختصاصی خریداری نمایید. برای این منظور شما می توانید به وب سایت هاستد مراجعه کنید.

  • انتخاب پلتفرم طراحی سایت :

تصمیم بگیرید که آیا می‌خواهید وب‌سایت خود را از ابتدا با استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی مانند HTML، CSS و JavaScript بسازید یا از یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس، ویکس یا اسکوئر اسپیس استفاده کنید. این انتخاب بستگی به مهارت‌های فنی شما و پیچیدگی پروژه دارد.

  • یک نقشه سایت و Wireframes ایجاد کنید :

نقشه سایت صفحاتی را که وب سایت شما خواهد داشت و نحوه اتصال آنها مشخص می کند. وایرفریم ها طرح هایی هستند که نشان می دهد هر صفحه چگونه خواهد بود و عناصری مانند متن، تصاویر و مسیریابی به کجا خواهند رفت.

چطور طراحی سایت کنیم ؟

  • شروع به طراحی کنید :

از ابزار طراحی مانند Adobe XD، Sketch یا Figma برای ایجاد طرح هایی با کیفیت بالا از وب سایت خود استفاده کنید. اینجا جایی است که رنگ ها، حروف، تصاویر و دیگر عناصر طراحی انتخابی خود را اعمال خواهید کرد.

  • تولید محتوا :

برای وب سایت خود محتوای باکیفیت بنویسید، از جمله متن، تصاویر، ویدیوها و سایر رسانه ها . با استفاده از کلمات کلیدی مرتبط، محتوا را برای موتورهای جستجو (SEO) بهینه کنید.

  • توسعه و کدنویسی :

اگر با توسعه وب راحت هستید، می توانید وب سایت را خودتان با استفاده از HTML، CSS و جاوا اسکریپت کدنویسی کنید. از طرف دیگر، می توانید از یک سازنده وب سایت مانند WordPress، Wix یا Squarespace استفاده کنید، قالب‌ ها را سفارشی‌سازی کنید و افزونه‌ های مورد نیاز را نصب کنید. اگر طراحی پیچیده است، ممکن است نیاز به استخدام یک توسعه دهنده وب حرفه ای داشته باشید.

  •  وب سایت خود را تست کنید :

هنگامی که وب سایت شما ساخته شد، آن را تست کنید تا مطمئن شوید مطابق انتظار کار می کند. آن را در چندین مرورگر (Chrome، Firefox، Safari، و غیره) و دستگاه‌ها (رومیزی، تبلت، موبایل) بررسی کنید تا مطمئن شوید که خوب به نظر می‌رسد و به درستی کار می‌کند.

  • راه اندازی :

پس از تست و اصلاح وب سایت، نوبت به راه اندازی می رسد. شما می توانید از یک سرویس میزبانی وب برای زنده کردن وب سایت خود استفاده کنید.

  • وب سایت خود را حفظ و به روز کنید :

طراحی سایت یک فرآیند یکباره نیست. شما باید به طور منظم وب سایت خود را با محتوای جدید به روز کنید، بهبودهایی را بر اساس بازخورد کاربران انجام دهید و با روند طراحی وب سایت همراه باشید.

سخن آخر

به یاد داشته باشید، طراحی یک وب سایت یک فرآیند تکراری است. از ایجاد تغییرات بر اساس بازخورد و داده های تجزیه و تحلیل برای بهبود عملکرد وب سایت و تجربه کاربری خود نترسید و می توانید از دوره آموزشی طراحی سایت مدیریو با پشتیبانی 24 ساعته می توانید طراحی سایت را کامل آموزش ببینید.

پیشنهاد برای شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه در این مقاله می‌خوانید

جستجو
Hidden