کامنت مارکتینگ چیست؟ 5 تکنیک در آموزش بازاریابی دیدگاه

کامنت مارکتینگ

کامنت مارکتینگ (commnet marketing) یا بازاریابی دیدگاه  یک علم نو ظهور در حوزه فعالیت های دیجیتال و بازاریابی اینترنتی است. این تکنیک خارق العاده بازاریابی، به شدت به افزایش فروش، بازدید و رتبه سئو سایت شما کمک میکند.
کامنت مارکتینگ را میتوان در قسمت های مختلفی از یک کسب و کار اینترنتی مانند وبسایت، شبکه های اجتماعی، وبلاگ و … پیاده سازی کرد.

در این مقاله در ابتدا به آشنایی با مفهوم کامنت مارکتینگ میپردازیم. پس از آن روش های ممکن برای اجرای آن و همینطور مزایای آن را برای شما بیان میکنیم و در نهایت 3 تکنیک برای اجرای بهتر کامنت مارکتینگ را در اختیار شما قرار میدهیم.

در ادامه به ترتیب به این سؤالات شما پاسخ میدهیم:

  • بازاریابی دیدگاه یا کامنت مارکتینگ چیست؟
  • وظیفه مدیر سایت در کامنت مارکتینگ چیست؟
  • چطور مخاطب را به گذاشتن کامنت ترغیب کنیم؟
  • تأثیر کامنت مارکتینگ بر سئو سایت
  • تأثیر کامنت مارکتینگ افزایش فروش
  • تأثیر کامنت مارکتینگ بر افزایش بازدید
  • تکنیک های کامنت مارکتینگ یا بازاریابی دیدگاه
  • باید ها و نباید ها در پیاده سازی کامنت مارکتینگ

بازاریابی دیدگاه یا کامنت مارکتینگ چیست؟

کامنت مارکتینگ از ادقام دو واژه کامنت (comment) به معنای نظر و مارکتینگ (marketing) به معنای بازاریابی تشکیل شده است.
در بازاریابی نظرات یا بازاریابی دیدگاه، هدف اصلی دریافت کامنت های کاربران در صفحات مختلف سایت و ایجاد تعامل با آنان است. این موضوع باعث افزایش رتبه در نتایج جستجو و پس از آن، افزایش بازدید کننده و افزایش خریدار محصولات یا خدمات شما میشود. البته علاوه برا این موارد، کامنت مارکتینگ تأثیر زیادی افزایش اعتماد مخاطبان به سایت دارد.

همانطور که گفتیم کامنت مارکتینگ هم در سایت و هم در وبلاگ و شبکه های اجتماعی قابل پیاده سازی است. اما تمرکز این مقاله، بیشتر بر روی پیاده سازی کامنت مارکتینگ در سایت است.

حال این سؤال پیش می آید که در کامنت مارکتینگ دقیقا وظیفه ادمین یا مدیر سایت چیست؟

وظیفه مدیر سایت در کامنت مارکتینگ چیست؟

اول از همه باید این نکته را به شما بگوییم که کامنت مارکتینگ در وب، به دو صورت کاملا متفاوت انجام میشود. روش اول کامنت مارکتینگ در سایت دیگران و روش دوم کامنت مارکتینگ در سایت خودمان  است.
در مورد روش اول در مقاله بازاریابی در لینک سازی خارجی، توضیحات کاملی ارائه میکینم و در این مقاله به روش دوم میپردازیم.

هدف ما از پیاده سازی بازاریابی دیدگاه در سایت؛ دریافت کامنت از مخاطبان است.
در پیاده سازی این فرآیند؛ اول از همه مدیر سایت باید بتواند یک محتوای مفید و ارزشمند در سایت خود تولید کند.

در درجه اول باید در تولید این محتوا، نکات سئو را رعایت کرده باشد تا خود به تنهایی بتواند یک رتبه نسبتا خوب را در سئو دریافت کند.

پس از آن محتوای شما باید دارای جذابیت بالایی باشد که مخاطب را تا انتهای مقاله همراهی کند. حالا در انتهای مقاله، زمان آن است که مخاطب به ادای دِین خود بپردازد!! بهترین کاری که شما میتوانید بکنید این است که از مخاطب درخواست کنید. اما نه به صورت مستقیم.

چطور مخاطب را ترغیب به گذاشتن کامنت و نظر دادن کنیم؟

 

کامنت مارکتینگ

 

همانطور که گفته شد بهترین و مهم ترین وظیفه شما برای دریافت کامنت در سایت، ایجاد محتوای مفید است. اما ایجاد محتوای مفید تنها قدم اول کار است.
پس از اینکه مطمئن شدید مخاطب تا انتهای مقاله شما را مطالعه میکند، باید در انتهای مقاله او را وادار به گذاشتن کامنت کنید.

درخواست از مخاطب یکی از ابتدایی ترین روش ها برای ارسال کامنت است اما روش های حرفه ای تری نیز برای ترغیب کاربر جهت ارسال کامنت وجود دارد از جمله:

درخواست ارسال پیشنهاد و انتقاد

از کاربر بخواهید اگر در مقاله شما مشکل و ایرادی میبیند، آن را در قسمت نظرات مطرح کند. همینطور از او بخواهید برای بهتر شدن روند بروز رسانی مقالات، اگر اطلاعاتی راجب به این مقاله دارد در کامنت ها برای شما ارسال کند. به طور مثال متن زیر یک نمونه از این نوع درخواست است:

“در پایان مقاله امیدواریم شما از مطالب این محتوا رضایت کامل را داشته باشید، اگر پیشنهادی جهت بهبود مطالب این مقاله و یا انتقادی نسبت به مقاله و سایت ما دارید حتما آن را در نظرات همین صفحه برای ما ارسال کنید.”

تشویق به گذاشتن کامنت

کاربران خود را تشویق کنید تا برای مقاله شما کامنت بگذارند. خیلی از کاربران فقط به دنبال یک بهانه برای ارسال دیگاه هستند. تشویق میتواند یک جمله انگیزشی کوچک باشد مثلا:

“نظرات شما عزیزان به ما قوت قلب میدهد و باعث میشود تا با امید بیشتر و قدم راسخ تر در بروز رسانی این سایت فعالیت کنیم.”

ایراد سؤال از کاربر

در انتهای مقاله از کاربر خود سؤالی بپرسید تا او را وادار به ارسال کامنت کنید.
سعی کنید سؤالاتتان نه زیاد عمومی و ساده  و نه زیاد تخصصی و پیچیده باشند. مثلا اگر مقاله شما درمورد طراحی اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی است، سؤال روبرو به دلیل بیش از حد عمومی و ساده بودن، برای اینکار مناسب نیست: “به نظر شما یک فروشگاه اینترنتی درآمد بیشتری دارد یا یک فروشگاه فیزیکی؟” این سؤال نمیتواند مخاطب را متقائد به ارسال نظر کند.

در مقابل این سؤال هم کمی تخصصی است و ممکن است قشر کمی از کاربران شما بتوانند به آن جواب بدهند: “آیا شما تجربه مثبتی در راه اندازی فروشگاه اینترنتی داشته اید؟” مطمئنا عده بسیار کمی از مخاطبان شما تا به حال یک فروشگاه اینترنتی داشته اند و میتوانند در پایین این پست کامنت بگذارند.

یک سؤال مناسب در این مقاله میتواند سؤال روبرو باشد: “فروشگاه های اینترنتی بزرگی در سرار کشور وجود دارند، اما به نظر شما کدام یکی از آنها بهترین کیفیت را دارا هستند؟” شاید خیلی از مخاطبان شما حتی یکبار هم خرید اینترنتی نکرده باشند، اما با توجه به دیده ها و شنیده های خود در مورد فروشگاه های اینترنتی، علاقه دارند تا این مسائل را با بقیه مخاطبان به اشتراک بگذارند.

ترغیب به سؤال برای دریافت جواب تخصصی

این راهکار برای سایت های آموزشی مخصوصا با حیطه فعالیت تخصصی بازخورد بسیار بالایی دارد. اهمیت این موضوع آنقدر زیاد است که بعضی از سایت های بزرگ در صفحات اول اینترنت، (از جمله خود ما) اقدام به استخدام نیروی متخصص صرفا برای پاسخگویی به سؤالات مخاطبان کرده اند.

برای این کار کافی است که شما به مخاطب خود بفهمانید که شما در قسمت نظرات، به تمامی سؤالاتشان در مورد حوزه های مرتبط به موضوع مقاله پاسخ تخصصی میدهید. به این صورت شما در قسمت نظرات سایت خود، یک انجمن راه اندازی میکنید که در آنجا کاربران به پرسش و پاسخ از شما میپردازند.

برای دعوت کاربران به پرسش و پاسخ، بهتر است که به تولید مقالات تخصصی و محبوب روی بیاورید. به طور مثال پرسش و پاسخ در مقاله آموزش سئو بسیار بازخورد بالاتری تا مقاله آموزش گیمیفیکیشن دارد. زیرا مبحث سئو علاوه بر اینکه یک مبحث گسترده است، دارای محبوبیت بسیار بالایی تری نسبت به علم گیمیفیکشن است.
البته مطمئنا مقاله آموزش گیمیفیکیشن نیز بازخورد خوبی برای شما در کامنت مارکتینگ دارد و نباید از آن چشم پوشی کنید.

یک متن مناسب برای دعوت کاربران به سؤال از شما:
اگر بعد از مطالعه مقاله هنوز ابهام یا سؤالی در ذهن شما باقی مانده است. در قسمت نظرات سؤال خود را با ما در میان بگذارید تا متخصصان در کوتاه ترین زمان به سؤال شما پاسخ دهند.

((سایت مدیریو در اغلب مقالات خود از این روش برای دریافت نظرات مخاطبان استفاده میکند.))

 

کامنت مارکتینگ

تأثیر کامنت مارکتینگ بر سئو سایت

گوگل با رونمایی از الگوریتم رنک برین، این موضوع را عنوان کرد که برای افزایش و کاهش رتبه سایت ها در صفحات جستجو، بیشتر از هرچیزی، به رفتار کاربران اهمیت میدهد. این الگوریتم در صفحات اول گوگل با توجه به چند نکته در مورد سایت ها، باعث پایین و بالا شدن رتبه سایت ها میشود.

قبلا از اینکه به تأثیر کامنت مارکتینگ در سئو بپردازیم باید با این نکات آشنا شوید.
این نکات عبارتند از:

Engagment: اینگیجمنت به معنای رفتار، تعامل و مشارکت کاربر است. الگوریتم رنک برین اینگیجمنت یک سایت را با توجه به رفتار کاربر در آن صفحه میسنجد، منظور از رفتار کاربر: گذاشتن کامنت درصفحه، اشتراک گذاری پست در شبکه های اجتماعی و… است. علاوه بر آن در اینگیجمنت، رفتار خود سایت در قبال کاربر نیز آنالیز میشود. منظور از این رفتار، ریسپانسیو بودن صفحه، خوانایی متن، نبود تبلیغات مزاحم و… است.

CTR: نسبت کلیک کاربر به بازدیدِ سایت شما در نتایج گوگل (IMOERSION) را نرخ کلیک کلیک یا CTR گویند. هرچه نرخ کلیک شما بالاتر باشد، رنک برین رتبه بهتری برای شما در نظر میگیرد.

Time On Site: تایم آن سایت به زمانی که کاربر در سایت شما میگذارند گفته میشود. اگر یک کاربر پس از ورود به سایت شما سریعا از آن خارج شود این به معنای این است که محتوای سایت شما دارای کیفیت پایینی است و در رتبه شما تأثیر منفی دارد.

Bounce rate: بانس ریت یا نرخ پرش به زمانی گفته میشود که کاربر پس از ورود به سایت شما، بدون انجام کار خاصی (کلیک یا باز کردن صفحه جدید)، سایت شما را ترک کند. این مورد نیز میتواند برای سایت شما مضر باشد.

حال به جواب این سؤال میپردازیم که کامنت مارکتینگ چطور قرار است باعث افزایش رتبه سایت شما بشود؟

 

افزایش اینجگیمنت (Engagment)

در اولین قدم، شما با اجرای کامنت مارکتینگ، کاربران را به ایجاد کامنت در سایت ترغیب میکنید و این مسئله باعث افزایش Engagment در سایت شما شده و رتبه شما را افزایش میدهد.
اینگیجمنتی که گوگل برای سایت شما در نظر میگیرد، در کامنت مارکتینگ بالاترین اهمیت را برای سئو سایت دارد. وجود نظرات در سایت یک موضوع بسیار مهم برای افزایش سئو سایت شما است.

کاهش نرخ پرش (Bounce rate)

زمانی که کاربر اقدام به ارسال کامنت در سایت شما میکند، در اصل اقدام به کلیک در سایت کرده. این موضوع باعث از بین رفتن نرخ پرش کاربر میشود.
البته اینکه کاربران زمان زیادی در سایت شما بمانند و پس از آن حتی بدون کلیک خارج شوند، خود باعث کاهش و حتی از بین رفتن بانس ریت سایت است.

افزایش ماندگاری کاربر (Time On Site)

کاربران چه برای ارسال کامنت و چه برای خواندن نظرات بقیه کاربران، باید زمان بیشتری را در سایت شما بگذرانند که این موضوع باعث بالا رفتن زمان ماندگاری آنها در سایت میشود. برای اینکه بتوانید این زمان را افزایش دهید، اجرای پرسش و پاسخ در قسمت کامنت ها، بهترین ایده است.

 

کامنت مارکتینگ

بهبود سئو داخلی با لینک

در خیلی از مواقع، کاربران در زیر پست های شما سؤالات عمومی میپرسند. به طور مثال در یک مقاله آموزش سئو ممکن است کاربری در قسمت کامنت ها از شما سؤال کند که سئو داخلی چیست؟ مطمئنا شما نمیتوانید این بحث گسترده را برای او توضیح دهید. در اینجاست که شما در جواب این سؤال میتوانید لینک مقاله آموزش سئو داخلی خود را برای کاربر قرار دهید.

به این ترتیب شما با هدف کمک به کاربر و با استفاده از کلمات مرتبط، به لینک دهی داخلیِ هدفمند در سایت خود پرداخته اید که این خود باعث گردش بیشتر مخاطبان در سایت شما و افزایش رتبه سئو شما میشود.

بروزرسانی

شاید برای شما جالب باشد که، مقاله شما با هر کامنتی که در آن ثبت میشود، یکبار به روز میشود و همانطور که در مقاله آموزش سئو داخلی گفته شد، گوگل عاشق سایت های به روز است. اگر این نظرات با کلمات مرتبط به موضوع مقاله شما باشد، این بروز رسانی برای گوگل ارزش بالاتری دارد.

دریافت لینک

پرسش و پاسخ های تخصصی در یک مقاله باعث میشود تا آن به یک منبع عالی برای سؤالات افراد دیگر در همین زمینه تبدیل شود. علاوه بر آن با زیاد شدن کامنت ها رتبه مقاله در گوگل جایگاه بهتری پیدا میکند. در نهایت این مقاله تبدیل به یک مقاله مرجع میشود که از سایت ها، انجمن ها و فروم ها و… لینک دریافت میکند. و همانطور که در آموزش سئو خارجی گفته شد؛ دریافت لینک از سایت های دیگر یکی از مهم ترین عوامل برای افزایش سئو سایت است.

تأثیر کامنت مارکتینگ بر افزایش بازدید

اجرای درست و اصولی کامنت مارکتینگ در یک سایت میتواند از طرق گوناگون باعث افزایش بازدید آن سایت تا چند برابر قبل شود. اولین موضوعی که به افزایش بازدید از کامنت مارکتینگ ختم میشود، افزایش رتبه سایت در سئو است. اما غیر از این موضوع، کامنت مارکتینگ از روش های دیگری نیز باعث افزایش ورودی سایت شما میشود:

ورودی غیر مستقیم

منظور از ورودی غیر مستقیم، ورود کاربر از جایی به غیر از گوگل است. زمانی که سایت شما از دیگر سایت ها لینک دریافت کند، با افزایش ورودی غیر مستقیم از داخل آن سایت ها روبرو میشود که این مورد نیز به سئو سایت شما کمک میکند.

افزایش کلمات ورودی

هدف از تولید محتوا در سایت، پاسخ به سؤال کاربران است. به طور مثال مقاله آموزش سئو داخلی، به سؤالات کاربران در مورد سئو داخلیپاسخ میدهد اما تمامی کاربران برای یافتن سوالات خود دقیقا کلمه “سئو داخلی” را سرچ میکنند؟

ممکن است کابران برای رسیدن به پاسخ چنین سؤالاتی، از کلماتی مانند : سئو داخلی چیست، آموزش seo  داخلی، آموزش on page seo  و… کلمات مشابه دیگری استفاده کنند که مطمئنا با جستجو هرکدام از این کلمات، گوگل سایت های گوناگونی را به کاربر نشان پیشنهاد میدهد.

زمانی که کاربران به سایت شما مراجعه میکنند، با ادبیات و ذهنیت های مختلف به طرح سؤالات میپردازند و تمامی این سؤالات در گوگل ایندکس میشود.
زمانی که کاربری در سایت شما سؤال میکند “منظور از on-page seo چیست”  و شما به آن سؤال پاسخ دهید، این سؤال و پاسخ در گوگل ایندکس شده و زمانی که کاربر دیگری، همین کلمه را یا عبارتی مشابه آن را در گوگل جستجو کند، سایت شما در بین پیشنهاد های گوگل به این سایت قرار میگیرد.

این موضوع باعث افزایش کلمات کلیدی مقاله شما میشود و با بالا رفتن رتبه شما در گوگل، مخاطبان و بازدید کنندگان شما چندین برابر افزایش پیدا میکنند.

 

کامنت مارکتینگ

تأثیر کامنت مارکتینگ بر افزایش فروش

اولین تأثیر مثبت کامنت مارکتینگ بر افزایش فروش، با افزایش بازدید سایت اتفاق می افتد و پس از آن نیز با مواردی که در پایین گفته میشود، به فروش بیشتر خدمات و محصولات شماختم میشود.

افزایش اعتماد

زمانی که کاربری برای خرید یا استفاده از خدمات به سایت شما وارد میشود و رفتار خوب شما با کاربر و همینطور ارتباط بالای مخاطب با شما را میبیند راحت تر میتواند به شما اطمینان کند. مخصوصا اگر نظرات کاربران نسبت به شما مثبت باشد.

همینطور این موضوع به برندینگ شما نیز کمک فراوانی میکند.

اشنایی با سوالات کاربران

زمانی که شما اقدام به تولید یک محتوا کنید، مطمئنا نمیتوانید به تمامی سؤالات کاربران جواب دهید و کاربران سؤالات پیش آمده را در قسمت نظرات با شما در میان میگذارند. در این بین شما با انتخاب یک معیار عددی، میتوانید سؤالاتی که به دفعات نسبتا زیاد تکرار شده را تبدیل به یک مقاله و حتی یک محصول برای فروش کنید.

بسیاری از سایت های بزرگ در سطح اینترنت از این ترفند به خوبی استفاده میکنند.

دریافت ایمیل

یکی از مهم ترین قسمت های فروش در کسب و کار اینترنتی، دریافت ایمیل کاربر و سپس بازاریابی ایمیلی با استفاده از این ایمیل هاست. شما با استفاده از سیستم دریافت نظرات، میتوانید ایمیل کاربر را به راحت ترین شکل ممکن دریافت کرده و در آینده از آن برای اهداف تجاری استفاده کنید.

5 تکنیک کامنت مارکتینگ یا بازاریابی دیدگاه

در این قسمت از مقاله، شمارا با ترفند هایی برای اجرا و دریافت بازخورد بهتر از کامنت مارکتینگ آشنا میکنیم:

1_ خودتان پیش قدم شوید

زمانی که کاربران در قسمت کامنت ها با یک صفحه خالی مواجه میشوند، حتی اگر قصد ارسال کامنت را هم داشته باشند از ارسال آن پشیمان میشوند. پس بهتر است در ابتدای کار خودتان پیش قدم شوید. با یک اکانت کاربری یک کامنت بگذارید و با اکانت ادمین با رعایت نکاتی که تا به اینجا گفته شد جواب آن را بدهید.

مطمئن باشید این ترفند معجزه میکند، فقط کافی است یکبار آن را امتحان کنید.

2_ به ایجاد چالش در کامنت ها بپردازید

با استفاده از تکنیک قبلی، یک کامنت چالشی یا منفی در قسمت نظرات سایت خود قرار دهید و ببنید که پاسخ کاربران به چه صورت است؟ منظور از کامنت چالشی یک نظر بر خلاف واقعیت است، مثلا: “به نظر من آیفون اصلا گوشی خوبی نیست”.

3_ امتیاز دهی برای تشویق کاربران

گاهی برای تشویق کاربران فقط حرف زدن کافی نیست. با ایجاد یک سیستم امتیاز دهی به افزادی که در قسمت نظرات سایت مشارکت بالایی دارند، آنها را تشویق به ارسال کامنت و پیشی گرفتن از هم کنید. نیاز نیست حتما به کاربران خود هدیه بدهید، همین سیستم امتیاز دهی خود به تنهایی کافی است. دقیقا مدلی که در خیلی از سایت های بزرگ ایرانی اجرا میشود.

4_ مقالات چالشی بنویسید

با نوشتن مقالات چالشی مخاطبان خود را مجبور به ارسال کامنت کنید. به طور مثال یک مقاله مقایسه ای بین دو محصول، خدمت و… پرمخاطب و البته مربوط به حوزه کاری شما و یا به چالش کشیدن یک موضوع. به طور مثال مقاله: “چرا طراحی سایت با وردپرس کار اشتباهی است؟” با توجه به طرفداران زیاد این سیستم سایت ساز، مطمئنا افراد زیادی به هواخواهی این سیسم به ارسال نظر روی می آورند.

نکته: برای اینکه به گوگل بفهمانید مقاله شما کاملا به موضوع کلمه کلیدی مربوط است، در کامنت ها از کلمه کلیدی و کلمات مرتبط به خوبی استفاده کنید.

5_ سؤال دوباره

در این تکنیک زیرکانه زمانی که مقالات شما کامنت های کمی میخورد، میتوانید در جواب هر کامنت پس از دادن یک جواب کامل، یک سؤال دیگر در راستای کامل کردن جواب خود از او بپرسید. پس از این موضوع، کاربر دوباره به شما جواب میدهد و شما نیز میتوانید جواب او را پاسخ دهید و تعداد کامنت ها را بیشتر کنید.

به طور مثال کاربری سؤال میکند که کامنت مارکتینگ چطور باعث افزایش فروش سایت من میشود؟ شما پس از دادن یک پاسخ کامل به آن، از او سؤال کنید که فعالیت سایت شما در چه زمینه ای است؟؟

با این ترفند مخاطب برای پاسخ دادن به سؤال شما اقدام به گذاشتن کامنت میکند و شما نیز برای پاسخ دوباره یک کامنت در قسمت نظرات قرار میدهید.

به این ترتیب تعداد نظرات سایت به شدت افزایش پیدا میکند.

کامنت مارکتینگ

باید ها نباید ها در پیاده سازی کامنت مارکتینگ

همانطور که اجرای کامنت مارکتینگ نیاز به رعایت نکات زیادی دارد برای موفق شدن در آن باید از بعضی مسائل نیز دوری کنید. این مسائل در پایین برای شما عنوان شده است.

سیستم دریافت کامنت آسان

سیستم دریافت کامنت در سایت شما باید کاملا آسان باشد. نیازی نیست برای دریافت یک نظر از کاربر تمامی مشخصات او را دریافت کنید. سخت کردن این سیستم و فرآیند مطمئنا کاربران زیادی را از ارسال کامنت پشیمان میکند.

پیشنهاد ما برای دریافت کامنت کاربر، دریافت نام، شماره و یا ایمیل و نظر کاربر است. همین 3 مورد و نه هیچ مورد اضافه دیگری.

جواب کامل و طولانی

به سؤال کاربران جواب تخصصی و کامل دهید. از دادن جواب های کوتاه بپرهیزید. حتی در جواب تشکر کاربران نیز یک جواب کاملا دوستانه و کاربر پسند داشته باشد. اگر به کاربران وعده جواب تخصصی داده اید از کلی گویی پرهیز کنید و تا جای ممکن جواب را با جزییات بیان کنید.

اطلاع به کاربر پس از پاسخ

مطمئن باشید کاربر پس از نوشتن کامنت و خارج شدن از سایت، شمارا به کلی فراموش میکند. حتما با استفاده از یک سیستم ایمیلی و یا پیامکی، جواب داده شدن پیام کاربر را به اطلاع او برسانید و باعث شوید تا او دوباره به سایت شما سر بزند. این بازگشت به سایت یک ورودی غیر مستقیم است و برروی سئو سایت شما تأثیر دارد.

از نوشتن متن اضافی در پیامک و یا ایمیل خود، خودداری کنید. بهترین متن ممکن متن نمونه زیر است:

کاربر گرامی ((نام کاربر))، نظر شما در سایت مدیریو پاسخ داده شد. برای مطالعه به لینک زیر بروید:
((لینک صفحه))

از لینک سازی در کامنت جلوگیری کنید

مراقب باشید، خیلی از کاربران صرفا برای لینک بیلدینگ و ساخت لینک برای سایت های خود به سایت شما مراجعه میکنند. تا حد امکان از این امر جلوگیری کنید و یا لینک های کامنت را نوفالو کنید (فقط کامنت های با محتوا و لینک مرتبط را نگه دارید)

پنهان سازی از دید گوگل

متأسفانه بعضی از سایت ها تمامی مراحل اجرای کامنت مارکتینگ را به خوبی انجام میدهند اما در انتها از دریافت نکردن نتیجه خاص بر روی سئو شکایت میکنند. دلیل این مشکل، پنهان سازی کامنت کاربران از دید موتور های جستجو با استفاده از تکنولوژی هایی مانند AJAX  است.

گوگل کامنت هایی که پس از ورود کاربر و با استفاده از این تکنولوژی لود میشوند را ایندکس نمیکند و توانایی خواندن آنهارا ندارد.

 

در نهایت امیدواریم شما عزیزان از مطالعه این مقاله لذت برده باشید. مثل همیشه میتوانید هرگونه سؤال خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید تا متخصصان ما به سرعت به سؤالات شما پاسخ دهند.

 

پیشنهاد برای شما
guest
4 نظر
Inline Feedbacks
نمایش همه
لینکوجاب
لینکوجاب

این محتوا خیلی عالی بود! واقعاً لذت بردم و اطلاعات جدیدی به دست آوردم. ممنون از اشتراک گذاری این محتوا. به شدت پیشنهاد می‌کنم به همه دوستانم.

chimenbooks.com
chimenbooks.com

با سلام و تشکر بابت مقاله مفید شما
اگر امکان داره لیستی از سایتهای خصوصا ایرانی که میشه ازشون برای کامنت مارکتینگ استفاده کردقرار بدید

حامد
حامد

عالی بود ممنون از سایت خوبتون

آنچه در این مقاله می‌خوانید