سایت حرفه ای رایگان

بهترین فروشگاه ساز اینترنتی چه معیارهایی دارد

فروشگاه ساز

بهترین فروشگاه ساز اینترنتی چه معیاری دارد؟ آیا تا حالا به راه اندازی یک سایت و اپلیکیشن فروشگاهی اینترنتی فکر کردید؟ آیا به هزینه های آن دقتی داشتید؟ مقاله  اگر داشتید می دانید که در ابتدای راه اندازی فروشگاه اینترنتی هزینه های بالایی رقم می خوره و البته آزمون و خطاهای بسیاری هم می طلبد اما افراد مبتدی یا افرادی که نمی خواهند در شروع کار خیلی هزینه کنند می تواننداز یک فروشگاه ساز استفاده کنند که یک راهکار اقتصادی و عالیه در ضمن باید پاسخ به تمامی نیازهای آنها را هم داشته باشه. در این مقاله ما معیارهای انتخاب یک فروشگاه ساز خوب و عالی را معرفی می کنیم.

اگر شما هم به دنبال یک مقایسه منصفانه برای فروشگاه ساز اینترنتی خود هستید پیشنهاد می کنم مقاله مقایسه بهترین فروشگاه ساز های رایگان و حرفه ای در ایران را از دست ندهید.

بهتره قبل از هر کاری نیازها و خواسته های خود را از یک فروشگاه ساز بدونید:

مقایسه بهترین فروشگاه ساز اینترنتی رایگان (اشتراکی و حرفه ای)

  • اینکه چقدر بودجه دارید؟
  • چقدر می خواهید وقت و انرژی پای سایت خود بگذارید؟
  • آیا می خواهید از یک شرکت طراحی سایت کمک بگیرید؟
  • تعداد محصولاتی که قرار است در فروشگاه خود بگذارید؟
  • امکاناتی که یک فروشگاه ساز باید برایتان فراهم کند؟
  • اینکه بعداً چقدر می خواهید کار خود را وسعت بدهید؟
  • اینکه می خواهید از نرم افزار های حسابداری هم استفاده کنید و یا خود فروشگاه ساز این قابلیت را داشته باشد؟
  • از اپلیکیشن می خواهید استفاده کنید یا فقط سایت می خواهید؟

فروشگاه ساز

فروشگاه ها بطور کلی به دو دسته تقسیم می شوند:

فروشگاه های کد باز یا (Open Source)

در این فروشگاه ها امکان دسترسی به کدهای آن وجود دارد و قابل تغییر هستند و همچنین توسعه پذیر یعنی می توانید تغییرات دلخواهتان را هر کجا اعمال کنید و خطا را هم برطرف کنید برای انجام این امر یا باید برنامه نویس خوبی باشید یا باید یک برنامه نویس استخدام کنید که این هدف وقتی پیش می آید که شما بخواهید کسب و  کار خود را گسترش دهید و تغیرات اساسی در آن ایجاد کنید. از جمله فروشگاه سازهایی از این نمونه می توان به ووکامرس، مجنتو، اپن کارت و….

فروشگاه سازهای اشتراکی (SAAS)

یعنی سرویس اشتراکی یا اجاره نرم افزار اما یک تفاوت با مدل قبلی دارد و آن این است که به کدهای آن دسترسی ندارید و باید آن را از شرکت های مدیریت محتوا به صورت اشتراک سالیانه، ماهیانه یا بسته محصول خریداری کنید.

معیارهای انتخاب بهترین فروشگاه ساز

امکانات

اولین چیزی که باید در انتخاب آن دقت شود امکانات یک فروشگاه ساز است و اینکه دسترسی به فروشگاه تان و مدیریت آن چگونه است و چقدر دست شما باز گذاشته شده است.

نوع محصول

ممکن است یک فروشگاه محصولات فیزیکی نفروشد و فقط محصولات دانلودی یا خدمات خود را برای فروش عرضه کند.مثل ویدئوهای آموزشی یا خدمات مختلف طراحی سایت و … آیا فروشگاه ساز مورد انتخاب شما از این محصولات پشتیبانی می کند یا نه؟ آیا به راحتی می توان از ابزارها و امکانات ارائه شده استفاده کرد و یا پیچیدگی های خاصی همراه با خطاهای زیاد در سیستم فروشگاه ساز وجود دارد.

قالب‌ها

هر سیستم فروشگاه ساز قالب های مختص خود را دارد و شما نمی توانید از انواع قالب ها در یک سیستم استفاده کنید چون ممکن است سازگار نباشد اما با بررسی قالب های قابل استفاده برای فروشگاه ساز هم از نظر تنوع و تعداد و هم کیفیت و زیبایی می توان پی برد که آیا این فروشگاه ساز نیاز های ما را برآورده می کند یا نه؟قالب یا همان پوستۀ سایت نقش مهمی در نگه داشتن کاربران در سایت دارد.قالب ها باید جذابیت بصری داشته باشند.

عملکرد

یک فروشگاه ساز باید از نظر سرعت و زمان بسیار خوب عمل کند زیرا خریدار زمان زیادی برای بارگزاری فروشگاه نمی گذارد وشما هم دوست ندارید صفحه مدیریت فروشگاه دیر بالا آید. همچنین مشکلات و اشکلات سیستم هم باید به حداقل برسد تا سیستم فروشگاه سایت عملکرد خوبی داشته باشد. البته نباید فراموش کرد که انتخاب هاست خوب هم یکی از معیارهای سرعت سایت است و سرعت فروشگاه اینترنتی شما را بالا می برد.

ساده و آسانی استفاده

شاید گفت مهم ترین فاکتور انتخاب فروشگاه ساز، یک طراحی سایت فروشگاه اینترنتی ساده و قابل فهم است که به راحتی بتوان کار کردن با آن را یاد گرفت. باید همه‌ چیز در دسترس شما باشد و مدیریت به راحتی  ممکن باشد.

سئو و بهینه‌سازی

می دانید امروزه هر کسی برای جواب نیازهای خود اینترنت گردی می کند. با یک جستجو که مشخص می کند در سفر اینترنتی خود به کدام مقصد (سایت) می رسد. پس اگر به فکر یک فروشگاه اینترنتی موفق هستید حتما باید در مورد سئو کمی تحقیق کنید مقاله سئو چیست؟ (SEO چیست؟)   می تواند یک راهنمای خوبی را نیاز باشد. به عبارت ساده یعنی زمانی که کاربران کلمات مرتبط با فروشگاه شما را جستجو کردند شانس حضور فروشگاه تان زیاد باشد و در معرض دید کاربران قرار گیرد.

اگر شما دوست دارید برای طراحی فروشگاه اینترنتی خود سئو خوبی داشته باشید پیشنهاد می کنم مقاله آموزش سئو فروشگاه اینترنتی را مطالعه کنید.

از آنجا که سئو نقش بسیار بالایی برای فروشگاه شما دارد باید فروشگاه‌ ساز مورد نظر شما از نظر امکانات و قابلیت‌های مرتبط با سئو به طور دقیق مورد بررسی قرار گیرد. در برخی از فروشگاه سازها این قابلت وجود دارد که آنالیز و تحلیل سایت را هم انجام می دهند. آمار ورودی، آمار خروجی، تعداد کلیک ها در روز، تعداد فروش ها و … که این کار به شما کمک می کند روزانه، ماهانه و حتی سالیانه فروش و اقدامات خود را ارزیابی کنید. پس سعی کنید در انتخاب یا سفارش فروشگاه اینترنتی حتماً مسئله سئو را با دقت و حوصله خاصی مورد بررسی قرار دهید.

مدیریت محتوا

در دنیای مجازی و اینترنتی مهم ترین چیز محتواست. یک محتوای خوب رتبه شما را در گوگل جابجا می کند و باعث می شود مخاطب ترغیب شده و بخواهد از شما خرید کند. اما باید در نظر گرفت که هر فروشگاه سازی از قابلیت تولید محتوا و مدیریت محتوا برخوردار نیست.باید این نکته را در انتخاب فروشگاه ساز خود در نظر بگیرید.

اگر شما دوست دارید در زمینه تولید محتوا برای فروشگاه اینترنتی خود بی نقص عمل کنید پیشنهاد می کنم حتماً مقاله اسرار تولید محتوا برای فروشگاه اینترنتی را بخوانید.

مقیاس‌پذیری

شما باید در ابتدا چشم انداز فروشگاه اینترنتی خود را مشخص کنید. اینکه قرار است چند سال دیگر در کجا باشید و چقدر فروشگاه آنلان خود را گسترش دهید یک مسائله مهمی است زیرا برخی از شرکت های طراحی فروشگاه اینترنتی این قابلت ها را ندارند و شما را به دردسر می اندازند. پس یکی از معیار های مهم در انتخاب یک فروشگاه ساز مقیاس پذیری است. به بیان ساده تر یعنی اینکه اگر شما در فروشگاه خود محصولات بیشتری برای فروش داشتید یا حتی هزاران محصول داشته باشید آیا فروشگاه ساز شما قدرت پشتیبانی از این تعداد را دارد؟ آیا قابلیت گسترش و توسعه دارد یا شما مجبورید برای یک سفارش فروشکاه اینترنتی دیگر، خود را آماده کنید که در این صورت ممکن است آینده شغلی خودتان را بکلی نابود کنید. (به عبارت ساده دوباره از صفر شروع کنید.)

فروشگاه ساز

 

افزونه‌ها و توسعه‌پذیری

آیا اگر شما به یک امکان جدید برای فروشگاه خود نیاز داشتید فروشگاه ساز از آن پشتیبانی می کند؟ باید پاسخ این پرسش را در فروشگاه ساز خود بررسی کنید و افزونه هایی که در اختیارتان می گذارد را مورد بررسی قرار دهید.

برکسی پوشبده نیست که هر روز با افزایش رقابت در بازارهای آنلاین ابزارها و افزونه ها هم گسترش می یابد و اگر فروشگاه اینترنتی شما نتواند طبق شرایط روز خود را حفظ کند بی شک در کسب و کار شما رونقی نخواهد بود و رقبا از شما پیشی خواهند گرفت.

مثلاً امکان درج نظر برای محصولات: بسیاری از کاربران هستند که بر اساس نظرات دیگران برای خرید خود تصمیم‌گیری می‌کنند، پس چه بهتر است که سایتتان امکان تبادل نظر داشته باشد و مخاطبان مختلف بتوانند نظراتشان را بیان کنند و خیلی از این ویژگی ها که لازم است برای فروشگاه تان داشته باشید. برای توسعه کار خود دو راه پیش روی خود دارید باید برنامه نویسی کنید یا از یک برنامه نویس کمک بگیرید و یا از افزونه ها و پلاگین های موجود استفاده کنید. اما بهترین کار سفارش یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای است که بتواند همه را پشتیبانی کند و شما را از صرف هزینه های زیاد در امان نگه دارد.

قابلیت همگام‌سازی

شما برای آمار و تحلیل کسب و کار اینترنتی خود نیاز به یکسری از ابزارهای کاربردی مثل گوگل سرچ کنسول، گوگل انالیتیکس و … دارید و برای ارتباط با مخاطبان هم نیاز به  سامانه های پیامکی یا ایمیلی دارید اما سوال مهم اینجا مطرح است که آیا فروشگاه ساز انتخابی شما این قابلیت را دارد؟

پشتیبانی

پیشتیبانی یک امر بسیار مهم و ضروری است به خصوص برای کسانی که تازه می خواهند کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنند.در این راه مشکلات و موانع سر راهتان کم نیستند و مهم تر از آن برطرف کردن آنهاست که با پشتیبانی خوب و عالی میسر است اما امان از وقتی که این مشکلات بدون جواب بمانند و هیچ کس پاسخگوی شما نباشد.

فروشگاه ساز

انتقال پذیری

اگر در ادامه کار به این نتیجه رسیدید که فروشگاه ساز انتخابی شما مناسب نبوده یا پاسخ گوی نیاز الان شما نیست آیا اگر تصمیم به عوض کردن آن گرفتید این جابجایی امکان پذیر است یا نه؟

همه این معیارها و پرسش ها شما را در انتخاب بهترین فروشگاه ساز یاری می کند تا شما هم جزو همسفران موفق وب باشید و کارخانه تولید ثروت خود را داشته باشید.

کلام آخر

اما اگر به دنبال صرفه جویی در وقت و هزینه هستید یا نمی خواهید خود را درگیر یک فروشگاه سازهای محدود کنید راحت ترین و به صرفه ترین کار سفارش یک فروشگاه اختصاصی برای خود است تیم مدیریو با حدود 10 سال سابقه درخشان در ایجاد فروشگاه های اینترنتی با طیف مختلفی از مشتریان در زمینه های مختلف و با در نظر گرفتن تمامی معیارها و ابزارهای مناسب یک فروشگاه اقدام به ساخت سیستم یکپارچه فراشاپ کرده که به صورت کاملا اختصاصی برنامه نویسی شده است و مهم تر اینکه، شما می توانید اپلیکیشن توانمندی برای فروشگاه اینترنتی خود هم داشته باشید.

پیشنهاد میدهیم قبل از هر گونه اقدامی به منظور انتخاب پلتفرم فروشگاهی جهت حضور در دنیای کسب کار های آنلاین مشخصات سیستم فراشاپ را مطالعه و از مشاوره های رایگان مجموعه استفاده کنید . هدف ما توسعه نوین کسب و کار شماست.

پیشنهاد برای شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه در این مقاله می‌خوانید

جستجو

پیشنهاد شگفت‌انگیز فقط برای این هفته!

یک وب‌سایت حرفه‌ای ۱۵ میلیون تومانی

🎁 هدیه بگیر 🎁

با ثبت‌نام در دوره جامع آموزش طراحی سایت، هم مهارت یاد بگیر و هم یه وب‌سایت کامل و آماده به صورت رایگان برای شروع کسب‌وکارت هدیه بگیر!

✅ طراحی حرفه‌ای و کاربر پسند
✅ قابل ویرایش توسط خودتان (به کمک آموزش‌های دوره)
✅ مناسب برای شروع کسب‌وکار یا معرفی خودتان
✅ پشتیبانی برای راه‌اندازی
✅ قابلیت توسعه و ارتقای وب‌سایت

با یک تصمیم ساده، می‌تونی هم یاد بگیری، هم از همین امروز کسب درآمدتو شروع کنی.

⏳ فقط تا پایان BLACK FRIDAY فرصت داری!

Hidden

Hidden