وبـمَستــِـر نـــــوروزِت مُبـارک 🥳 1.5 میلیون هدیه شروع دوره جامع

ساعت‌
دقیقه
ثانیــه

آموزش جامع سوشیال سیگنال (Social Signal)

آموزش سوشیال سیگنال

آموزش سوشال سیگنال: قبلا در آموزش سئو خارجی گفته شد که یکی از مهم ترین عوامل برای افزایش رتبه سئو سایت، فعالیت در شبکه های اجتماعی (سوشال سیگنال) و افزایش محبوبیت سایت است. گفته شد که گوگل به محبوبیت سایت ها در سطح وب و نزد کاربران اهمیت بالایی میدهد و یکی از راه های تحلیل محبوبیت سایت، سنجش شبکه های اجتماعی سایت در دنیای مجازی است.

اما این سنجش به چه صورت و با توجه به چه معیار هایی انجام میشود؟ چه اعمالی برای افزایش محبوبیت در سطح شبکه های اجتماعی انجام دهیم؟ چه ترفند هایی برای انجام بهتر تکنیک های سوشیال سیگنال وجود دارد؟
در ادامه به جواب این سؤال ها میپردازیم و در انتها به آموزش تکنیک های سوشیال سیگنال میپردازیم.

سوشیال سیگنال چیست؟

سوشیال سیگنال یا سیگنال های شبکه اجتماعی، به ارتباط مخاطبان با شما در شبکه های اجتماعی و همینطور رفتار آنها با شما گفته میشود.
مخاطبان توانایی انجام چند عمل مهم در شبکه های اجتماعی را دارند. این اعمال عبارتند از موارد زیر:

  • فالو یا دنبال کردن (followe)
  • لایک کردن (like)
  • کامنت یا ایجاد نظر (comment)
  • شیر یا به اشتراک گذاری (share)

البته اعمال دیگری در شبکه های اجتماعی توسط کاربر قابل انجام هستند مانند گزارش اسپم یک پیج یا حذف از لیست دنبال کنندگان و …
اما مواردی که در سوشیال سیگنال برای سئو از طرف گوگل مهم هستند، موارد ذکر شده در بالا هستند.

چرا سوشیال سیگنال به وجود آمد؟

حدودا تا سال 2012 مهم ترین عامل برای سنجش محبوبیت یک سایت توسط گوگل، تحلیل لینک هایی بود که به آن سایت ختم میشدند. این اهمیت بالای بک لینک ها مدیران سایت ها را به سمت سئو کلاه سیاه و لینک بیلدینگ مصنوعی کشاند و باعث شد تا نتایج گوگل پر شود از سایت های تبلیغاتی که با استفاده از لینک سازی مصنوعی به نتایج بالا رسیده بودند.

این موضوع به شدت برای کاربران آزار دهنده بود و مدیران گوگل به همین دلیل تصمیم به کاهش ارزش لینک ها گرفتند و در جدیدترین الگوریتم های خود این کاهش اعتبار را اعمال کردند. اما مطمئنا باید جایگزین خوبی برای لینک ها در نظر گرفته میشد.
انتخاب مدیران گوگل برای این موضوع، سوشیال سیگنال ها بودند. در آن زمان به تازگی شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک در بین مردم رواج پیدا کرده بودند و این میتوانست به خوبی میزان محبوبیت یک سایت در بین مخاطبان را بسنجد.

با استفاده از سوشیال سیگنال ها، گوگل اعتماد و محبوبیت کاربران به سایت ها را به صورت مستقیم میسنجد و علاوه بر آن، میزان محبوبیت پست های آن شبکه را در میان مخاطبان عادی (با استفاده از تعداد اشترام گذاری پست) تحلیل میکند.

حال این سؤال پیش می آید که سوشیال سیگنال از کدام شبکه های اجتماعی و به چه صورت سنجیده میشود؟ اصلا کدام شبکه ها تأثیر بالا و کدام تأثیر کمی دارند؟

کدام شبکه ها مناسب سوشیال سیگنال هستند؟

شاید تعداد شبکه های اجتماعی بیشتر از 200 عدد باشند که هرروز هم در حال افزایش هستند. اما برای سئو سایت ما کدام شبکه اجتماعی مفید است؟
قبل از اینکه به این سؤال جواب بدهیم باید بدانیم سوشیال سیگنال ها به چه صورت و طبق چه معیاری سنجیده میشوند.

اگر مقاله آموزش لینک سازی را مطالعه کرده باشید، گفته شد که هر لینک به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم برای سئو سایت مفید واقع میشود. منظور از روش مستقیم، ارزشی است که توسط لینک به سایت شما منتقل میشود گوگل آن را میسنجد و روش غیر مستقیم، بازدیدی است که توسط مخاطب و با استفاده از لینک برای سایت شما ثبت میشود.

طبق گفته سایت moz، در سوشیال سیگنال نیز قضیه به همین صورت است. هر پستی که در یک شبکه اجتماعی بارگذاری میشود، میتواند به روش های مستقیم و غیر مستقیم برای سایت ارزشمند واقع شود.

روش مستقیم ارزشی است که گوگل برای لایک، کامنت و اشتراکِ پست شما قائل میشود و آن را به سایتتان منتقل میکند و روش غیر مستقیم، بازدیدی است که این پست برای سایت شما به همراه دارد و باعث ایجاد ترافیک و در نتیجه افزایش سئو سایت شما میشود.
با توجه به موارد گفته شده، حال میتوانیم بفهمیم که کدام شبکه های اجتماعی میتوانند برای سئو سایت از طریق سوشیال سیگنال مناسب باشند.

اولین معیاری که برای انتخاب شبکه اجتماعی خود باید مد نظر قرار بدهیم، وجود مخاطب در آن است. هرچه تعداد مخاطبان فعال آن بیشتر باشد، شانس دیده شدن پست، لایک، کامنت، شیر و بازدید از سایت بیشتر میشود.
در مقابل باید ببینیم کدام شبکه های اجتماعی قابلیت قرار دادن لینک در پست ها را به ما میدهند.

حال با توجه به این موارد، پیشنهاد ما برای انتخاب شبکه های اجتماعی موارد پایین هستند:

آموزش سوشیال سیگنال

شبکه های اجتماعی مناسب سئو

  • فیسبوک (facebook)
  • لینکدین (likedin)
  • توییتر (twitter)
  • ردیت (reddit)
  • پینترست (pinterest)
  • اینستاگرام (instagram)

فیسبوک شبکه ای نسبتا محبوب در میان ابرانیان است، درست است که با قدرت گرفتن اینستاگرام، از محبوبیت آن به شدت کاسته شده است اما هنوز هم دارای مخاطبان بسیاری است. نکته مثبت دیگر آن این است که در پست های فیسبوک شما قادر به ایجاد لینک هستید که یک مزیت عالی محسوب میشود.
در مورد لینکدین باید این را بدانید که طبق تجربیات، ارزش سوشیال سیگنال های لینکدین بسیار بالا تر از شبکه های اجتماعی دیگر است. همینطور توییتر نیز ارزش بالایی در نظر گوگل دارد.

ردیت و پینترست نیز دارای تعداد مخاطبان مطلوبی هستند و ارزش آنها در نظر گوگل نیز ارزش بالایی است. در نهایت به شبکه بسیار محبوب اینتساگرام میرسیم. شاید بپرسید دلیل اینکه اینستاگرام را در انتهای این لیست آورده ایم چیست؟ دلیل آن، نبود امکان قرار دادن لینک در پست هاست.
متأسفانه در پست های اینستاگرام قابلیت افرودن لینک وجود ندارد که حداقل برای سئو سایت یک عیب محسوب میشود. در هر اکانت اینستاگرام صرفا یک لینک و آن هم در قسمت بیو هست.

البته این لینک ارزش زیادی در نظر گوگل ندارد اما با توجه به اینکه این شبکه دارای مخاطبان بسیار زیادی است به خوبی میتوانید از آن به جذب مخاطب بپردازید. پس به هیچ عنوان از فعالیت در اینستاگرام غافل نشوید.

باز هم احتمالا یک سؤال دیگر در ذهن شما مخاطبان وجود دارد، و آن هم دلیل وجود نداشتن تلگرام در این لیست است. دلیل آن این است که تلگرام یک شبکه اجتماعی نیست، بلکه صرفا یک پیامرسان یا مسنجر است. تلگرام و واتس اپ صرفا مسنجر هایی هستند که محتویات کانال های آن برای موتور جستجوی گوگل قابل شناسایی و ایندکس شدن نیست. اما در هرحال با توجه به محبوبیت بالای آن میتوانیم به جذب مخاطب واقعی از آن بپردازیم.

چطور سوشیال سیگنال دریافت کنیم؟؟

برای دریافت سیگنال های شبکه های اجتماعی، در ابتدا باید اقدام به ساختن اکانت های خود در این شبکه ها کنید. پس از آن لینک سایت خود را در پروفایل هرکدام قرار داده و لینک شبکه ها را نیز در سایت خود قرار بدهید. (ترجیحا در فوتر سایت).

پس از آن میتوانید با تولید محتوای مفید و تبلیغات به جذب مخاطب روی بیاورید. پس از هر بار انتشار یک پست جدید در سایت، میتوانید پست خود را در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید و منتظر بمانید تا کاربران آن را لایک کنند، برای آن نظر بدهند و حتی آن را به اشتراک بگذارند. البته در ایران فعالیت در قسمت اشتراک گذاری بسیار کم است. همینطور فعالیت در شبکه اجتماعی سایت های کسب و کار و غیر سرگرمی نیز کم و اندک است. همین موضوع باعث میشود تا مانند لینک بیلدینگ، در سوشیال سیگنال هم به فکر استفاده از روش های غیر مجاز و کلاه خاکستری باشیم.

قبل از توضیح سوشیال سیگنال به روش کلاه خاکستری یا سیاه، باید تمامی موارد برای دریافت سوشال سیگنال به روش کلاه سفید را انجام دهید.

تکنیک های سوشیال سیگنال

در ابتدا، هر سایت باید به بهترین شکل ممکن برای دریافت سوشیال سیگنال آماده باشد. برای این منظور میتوان در کنار هر پست در سایت، دکمه ها اشتراک گذاری پست در شبکه های اجتماعی را قرار داد که این عمل توسط مخاطبان به راحتی انجام شود.
پس از آن بهتر است در انتهای مقالات از کاربران خود بخواهید تا اگر مقاله شما را مفید تشخیص داده اند آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارند (درخواست اقدام به عمل یا کال تو اکشن)

از روش های کلاه سفید دیگر، برقرای ارتباط با مخاطبان در شبکه های اجتماعی است. فعال باشید، پست هایشان را لایک کنید، نظر بدهید و در نظرات پست های شبکه خود تا آنجا که میتوانید کابران را به نظر دادن وادار کنید. برای این منظور میتوانید از آنها در خواست کنید تا در یک نظر سنجی در شبکه اجتماعی شما نظر بدهند، برای نظر دادن آنها مسابقه برگذار کنید و در قسمت نظرات با آنها صحبت کنید.

یکی از راه های دیگر که بسیار جواب میدهد، انتشار پست های جنجالی است که کاربران را وادار به دادن نظر میکنند. شاید برایتان جالب باشید بدانید که گوگل معنی نظرات مخاطبان را نمیفهمد. این یعنی حتی اگر یک پست دارای 500 نظر با الفاظ رکیک و فحاشی و … باشد، گوگل به دلیل تعداد بالای نظرات آن را یک پست محبوب محسوب میکند.

پس تا اینجا با تکینک های کلاه سفید دریافت سوشال سیگنال آشنا شدید که عبارت بود از :

  • قرار دادن دکمه های به اشتراک گذاری پست برای شبکه های اجتماعی در داخل سایت
  • برگذاری مسابقات برای دریافت نظرات و یا به اشتراک گذاری لینک و پست شما
  • برگذاری بازی در شبکه اجتماعی برای جذب مخاطب
  • ایجاد ارتباط با مخاطبان از طریق قسمت نظرات
  • ایجاد پست های بحث برانگیز و جنجالی

آموزش سوشیال سیگنال

تکنیک های کلاه سیاه سوشیال سیگنال

دقیقا مانند تکنیک های کلاه سیاه لینک سازی، در سوشال سیگنال نیز میتوان از دستورات گوگل تخطی کرد. با این تفاوت که جریمه سایت از طریق شبکه های اجتماعی به ندرت اتفاق می افتد. گوگل در تشخیص دروغ و واقعی بودن سیگنال ها در شبکه های اجتماعی هنوز هم ضعف دارد.

برای دریافت سوشیال سیگنال با استفاده از روش های کلاه سیاه، دو راه داریم. ایجاد سیگنال های شبکه اجتماعی به صورت فیک توسط خودتان، در این روش میتوانید به ایجاد شبکه های اجتماعی فیک به ایجاد سیگنال در شبکه اجتماعی خودتان بپردازید و یا از طریق سایت هایی مانند:

  1. FollowLike.net
  2. YouLikeHits.com

پس از فعالیت و دریافت امتیاز، به دریافت سیگنال های فِیک برای شبکه خود اقدام کنید.

در روش دوم میتوانید به جای این کار، اقدام به خرید سوشیال سیگنال برای پست های خود کنید. سایت های زیادی در وب به فروش این سیگنال ها مشغول اند. اما برای خرید آن به 2 نکته توجه کنید، اول اینکه از مراجع معتبر خرید کنید و دوم اینکه حتی الامکان این سیگنال ها توسط اکانت های ایرانی منتقل شوند نه کشور ها و زبان های دیگر.

به عنوان آخرین نکته، میخواهیم دو مرجع برای آنالیز سایت خود و رقبا از نظر فعالیت و سیگنال های شبکه اجتماعی را به شما معرفی کنیم:

  1.  سایت BlackHatLinks
  2. اکستنشن Buzzsumo

با استفاده از این سایت یا اکستنشن کروم، میتوانید اشتراک گذاری و … پست های یک سایت در شبکه های اجتماعی مختلف را محاسبه کنید.

امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد، در صورتی که در مورد این موضوع هرگونه سؤالی برای شما پیش آمده است، آن را در قسمت نظرات همین صفحه با ما درمیان بگذارید.

پیشنهاد برای شما
guest
0 نظر
Inline Feedbacks
نمایش همه

آنچه در این مقاله می‌خوانید