12راهکارطلایی برای بهبود سئو داخلی

سئو داخلی سایت

سئو داخلی مجموعه‌ای از تکنیک‌های سئو، در داخل سایت است که برای بهینه‌سازی صفحه‌ی وب به کمک محتوا و کد HTML باعث می شود جایگاه  بهتری در فهرست رتبه‌بندی گوگل و  موتورهای جستجو به دست آوریم.

1- کلمات کلیدی مهم

عنوان:

عنوان صفحه و همچنین کلمه هایی که در هدینگ تگ‌ها استفاده می‌کنید، باید نمای کلی محتوای صفحه را به کاربران نشان دهد. الگوریتم موتور جستجو مقداری از مطالب زیر هر برچسب عنوان را بررسی می‌کند تا ارتباط آن‌ها را با یکدیگر پیدا کند.

هدینگ‌ها:

زیرتیترها، ساختار صفحه‌ی شما را شکل می‌دهند و باید مطمئن شوید که محتوای هر قسمت از هدینگ از آن پشتیبانی می‌کند.

کلیدواژه اصلی:

کلیدواژه‌ی اصلی باید حتما در تگ h1 قرار بگیرد. هرگز از هدینگ اول چشم پوشی نکنید، چون گوگل و بازدیدکنندگان به کمک h1 موضوع صفحه‌ی شما را درک می‌کنند. حتماً به نسخه HTML صفحه نگاه کنید تا مطمئن شوید که تگ h1 وجود دارد.

 از کلمات کلیدی غیر ضروری خودداری کنید:

یکی از عواملی که باعث می‌شود موتورهای جستجو وب‌سایت شما را در نتایج خود نشان ندهند،استفاده از کلمات کلیدی غیرضروری در تگ‌های عنوان است.

استفاده از هدینگ‌های مختلف برای صفحات مختلف:

به هیچ وجه از یک تگ h1 مشابه برای صفحات مختلف استفاده نکنید. این اشتباه تأثیر بسیار بدی روی سئوی شما خواهد داشت؛ زیرا گوگل نمی‌داند کدام صفحه را به سؤال جستجو شده نسبت دهد و رتبه‌بندی کند.
بارعایت همه ی موارد فوق می توان سئو داخلی سایت را افزایش داد.

 

سئو داخلی سایت

 

2- متا تگ‌ها

یکی از مهم‌ترین قسمت سئو داخلی، پیاده‌سازی متاتگ‌ ها یا همان برچسب‌ها است. اگر متا تگ ها را به‌طور بهینه به کار بگیرید، ترافیک وب‌سایت بالا می‌رود.

متا تگ‌ها هستند که اطلاعات صفحه‌ی شما را به موتور جستجو می دهند. مخصوصاً متا تگ‌های سفارشی بیشتر روی کاربران تأثیر می‌گذارند و ترافیک بیشتری را برای وب‌سایت شما به ارمغان می‌آورند.

سئو داخلی سایت

 

3- برچسب‌های عنوان

در صفحات وب‌سایت از تگ‌های مختلفی استفاده می‌کنیم که برچسب عنوان، مهم‌ترین آن‌ها حساب می‌شود. عنوان، عبارتی است که کاربران در نتایج جستجوی  مشاهده می‌کنند و همان کلماتی است که بالای برگه‌ها در مرورگر ظاهر می‌شود.

برچسب عنوان، اشاره می کند که این صفحه در مورد چیست. هنگامی‌که گوگل می‌خواهد صفحات وب را رتبه‌بندی کند، به برچسب عنوان نگاه کرده و آن را با بقیه‌ی محتوای صفحه مقایسه می‌کند.

برای برچسب عنوان باید به نکات زیر توجه داشت:

نکته ۱:

برچسب‌های عنوان را توصیفی و کوتاه کنید و به محدودیت کاراکتر گوگل توجه داشته باشید.

نکته ۲:

از کلمه کلیدی اصلی خود در عنوان استفاده کنید، اما به این مساله نیز توجه کنید که گوگل محتوای شما را با این عبارت مقایسه می‌کند. بنابراین مهم‌ترین کلمات «مرتبط» را ابتدای عنوان خود قرار دهید.

نکته ۳:

انتخاب مناسب تگ عنوان شما را از رقبا متمایز می‌کند. بنابراین مطمئن شوید که کلیدواژه‌های شما برای مخاطبان جذاب هستند و درعین‌حال اطلاعات کسب‌وکار شما را هم شامل می‌شوند.

نکته ۴:

برای هر صفحه، تگ عنوان جداگانه‌ای در نظر بگیرید.

با رعایت اصول برچسب های عنوان سئو داخلی را هر بیشتر بالا می بریم.برای اطلاعات بیشتر به مقاله سئو سایت چیست؟ مراجعه کنید.

 

سئو داخلی سایت

 

4- توضیحات متا

توضیحات متا به کاربران می‌گوید که در صفحه‌ی وب‌سایت شما، چه مطالبی را خواهند دید. توضیحات متا  همان متن کوتاهی است که در صفحه‌ی نتایج گوگل، زیر عنوان مطلب شما قرار می‌گیرد و اگرچه یک فاکتور رتبه‌بندی نیست، ولی موتورهای جستجو برای تعیین موضوع صفحه و درک ارزش محتوای شما، آن را می‌خوانند.

بنابراین یک متای خوب، ممکن است مزیتی رقابتی برای محتوای شما محسوب شود و ترافیک وب‌سایت را بالا ببرد.پس با دقت و وسواس آن را پر کنید.

نکته ۱:

توصیه می‌شود توضیحات خود را برای هر دو گروه از مخاطبان دسک تاپ و تلفن همراه بین ۱۶۰ تا ۱۷۰ کاراکتر انتخاب کنید.

نکته ۲:

به‌طور کامل توضیح دهیدکه کاربران در این صفحه چه مطالبی را مشاهده می‌کنند. نام برند تان و همچنین یک یا دو کلیدواژه را بادقت در توضیحات قرار دهید. به واژه‌های مترادف و اصطلاحات دیگری که عنوان شما را پوشش می‌دهند، توجه کنید.

نکته ۳:

توضیحات متا،باید با دقت و صمیمیت نوشته شودچون نخستین تعامل بسیاری از بازدیدکنندگان با برند شما است،

اگر بخواهید در بالا بردن هر بیشتر سئو داخلی سایت کاری کرده باشید باید برچسب‌های هدینگ متعددی را (از h1 تا h6) در نظر بگیرید. h1 مهم‌ترین برچسب یا به عبارتی تیتر صفحه‌ی اصلی شما است. هرگز نباید در هر صفحه‌، بیش از یک h1 داشته باشید. ساب‌هدینگ‌ها یا زیر تیترهای بعدی را می‌توانید با h2 ها، h3 و غیره نشان دهید،به‌طوری‌که محتوای منظمی را پیش روی کاربران بگذارید.

 

سئو داخلی سایت

 

5- کاربردپذیری برای سئو داخلی

نکته‌ای که در خصوص صفحات فرود است این که کاربران، تمام صفحه را نمی‌خوانند. آن‌ها بخش‌های مختلف را خیلی سریع ازنظر می‌گذرانند و به دنبال بخش‌هایی می‌گردند که سؤال آن‌ها را پاسخ دهد، یا ارزشی برای آن‌ها داشته باشد.تیتر کردن و تقسیم بندی مطالب به کاربران برای یافتن سوال های خود کمک زیادی می کند و محتوای منظم تری ایجاد می کند.

6- بهبود آدرس  URL

آدرس URL باید کوتاه، مختصر و به‌راحتی قابل‌ خواندن باشد.

۱-اجتناب از تو در تو بودن پوشه ها در آدرس

هر چه تعداد پوشه ها کمتری باشد، آدرس رتبه‌ی بهتری کسب می کند.

۲-درست نوشتن URL

نحوه‌ی نوشتن آدرس، یک قانون سئو است: شما باید واژه‌های URL را با خط ربط (-) به یکدیگر وصل کنید، نه با آندرلاین (_)

۳-در اطلاعات مشابه از تگ Canonicalization استفاده کنید

زمانکیه دو صفحه‌ی وب‌سایت، اطلاعات مشابهی را به اشتراک می‌گذارند، از تگ Canonicalization استفاده کنیدتا صفحه‌ی قوی‌تری داشته باشید. این امر از انتشار محتوای تکراری جلوگیری می‌کند و به گوگل نشان می‌دهد که کدام صفحه را باید رتبه‌بندی کند.

۴-کوتاه نگه داشتن URL

هر چه URL را کوتاه نگه‌ دارید راحت‌تر می‌توان به اشتراک گذاشت و همین اصل باعث می شود خوانندگان به‌سرعت و بدون دسته‌ها، نمادها، و یا ترکیبی از آن‌ها، آنچه را که در صفحه‌ی شما است را تشخیص دهند.

۵- کلیدواژه اصلی خود را در URL بگنجانید

بهتر است آدرس را در حدود پنج کلمه، که به‌وضوح اطلاعات صفحه‌ی شما را مشخص می‌کنند، نگه دارید.

۶-رسیدن کاربران به هدف شان

کاربران باید به کمک عنوان، توضیحات متا و توضیحات URL، به خواسته  مشخص و درست خود دسترسی پیدا کنند.

7- محتوای معتبر و کاربرپسند

گوگل  ازنظر پاسخگویی به نیازها و مقاصد کاربران صفحه‌ی شما راتحلیل می‌کند. بنابراین عنوان دقیق وبلاگ و محتوای شما باید به‌وضوح توضیح دهد که چه محصولات یا خدماتی را ارائه می‌کنید.

کاربران براساس اینکه محتوای شما آنها را خشنود و سرگرم می‌کند، یا خسته و کلافه تصمیم می‌گیرند وب‌سایت شما را ترک کنند یا باقی بمانند.

هنگامی‌که محتوایی ایجاد می کنید،باید یک حالت تعاملی داشته باشد و مخاطبان را تشویق کند بیشتر به سایت شما سر بزنند، یا با شرکت شما تماس بگیرند.در نتیجه سئو سایت شما افزایش پیدا می کند.

 

سئو داخلی سایت

 

8- کلیدواژه‌های هدفمند

محتوای شما علاوه بر جذابیت و کاربرپسند بودن، باید بر اساس یک یا چندین کلیدواژه‌ هدف‌گذاری شده، توسعه داده شود.

استفاده‌ی صحیح از کلیدواژه‌های هدفمند، به‌طور مستقیم بازگشت سرمایه‌ی بازاریابی اینترنتی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. به این منظور باید کلیدواژه‌ها را بر اساس تحقیقات و آنالیزهای اصولی انتخاب کنید و درعین‌حال اطمینان حاصل کنید که شرکت می‌تواند اهداف مذکور را ارائه کند.

به عنوان مثال به چندین مدل کلید واژه اشاره می کنم:

کلیدواژه‌های اطلاعاتی:

اصطلاحاتی است برای کاربرانی که می‌خواهند در مورد یک موضوع اطلاعات بیشتری به دست آورند. مثل ثبت دامنه.

کلیدواژه‌های مبادلاتی:

این کلید واژه‌ها برای کاربرانی که به دنبال خرید یک محصول یا خدمات هستند کاربرد دارد. این کلیدواژه‌ها معمولاً با صفاتی مانند «بهترین»، «عای ترین» و نظیر آن می آیند.

کلیدواژه‌های مبتنی بر مکان:

هنگامی‌که کاربران به دنبال یک کسب‌ و کار محلی یا یک مکان فیزیکی هستند.

9- لینک‌سازی داخلی

لینک سازی داخلی به صفحات دیگر وب‌سایت شما، کلمات کلیدی را تقویت می‌کند که برای تصمیم‌گیری گوگل برای رتبه‌بندی کلیدواژه‌های خاص و هم نشان دادن  مهم‌ترین صفحات وب‌سایت به گوگل ارزش دارد.

از دیگر مزایای لینک‌سازی داخلی این است که فرصت‌ها  بیشتری را در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد تا در وب‌سایت شما باقی بمانند. به‌علاوه، گوگل متوجه می‌شود که تعاملات درونی وب‌سایت شما افزایش پیداکرده است.با این کار سئوی داخلی قوی‌تری خواهید داشت.

 

سئو داخلی سایت

 

10- بهبود تصاویر

با اضافه کردن تصاویر به صفحات وب‌سایت، جذابیت بیشتری برای مخاطبان فراهم می کنید.می توان با بهینه‌سازی تصاویر از مزایای سئو داخلی نیز بهره‌مند شوید. با قرار دادن کلمات کلیدی موردنظر خود به‌عنوان متن جایگزین تصویر  و یک عنوان منحصربه‌فرد  به تصویر می توان سئو داخلی سایت را به همین راحتی افزایش دهید.

بهینه‌سازی تگ‌های جایگزین تصویر، موضوع مهمی است تگ تصویر باید برای توصیف آنچه در تصویر است استفاده شود، بنابراین دوباره به بحث «مرتبط بودن» باید اشاره کنم.

تصاویر نقش مهمی در نرخ تبدیل دارند. بنابراین، باید مقیاس تصاویر و حجم تصاویر را نیز بهینه‌سازی کنید.اگرچه محتوا مهم‌ترین برگ برنده‌ی شما است، ولی باید مطمئن شوید که تصاویر هم به همان خوبی توجه مخاطبان را جلب می‌کنند.

11- سرعت وب‌سایت

اگر کاربران به وب‌سایتی مراجعه کنند که درست و سریع لود نشود، طبیعتاً آن وب‌سایت دیگر جذابیتی برای آنها ندارد پس نقش سرعت سایت در سئو داخلی اهمیت دارد.برای مثال اگر با Google Analytics کار می‌کنید،سرعت سایت خود را در تب  Behavior مشاهده کنید.

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم می توانید از طریق تماس با ما ارتباط داشته باشید.

پیشنهاد برای شما
guest
0 نظر
Inline Feedbacks
نمایش همه

آنچه در این مقاله می‌خوانید