Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the woocommerce-direct-checkout domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/photoshopist/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the rank-math-pro domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/photoshopist/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the rocket domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/photoshopist/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the yith-woocommerce-membership domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/photoshopist/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Deprecated: روش ساختار فراخوانی شده برای کلاس WP_Widget در WP2048_Widget_Highscore از نگارش 4.3.0 منقضی شده است! بجای آن از __construct() استفاده نمایید. in /home/photoshopist/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
آموزش دریافت ای نماد | مدیریو

آموزش دریافت ای نماد

دریافت ای نماد

دریافت ای نماد: تا به حال از چند نفر شنیده اید که در فلان سایت اینترنتی از من کلاه برداری شد؟ چند بار این موضوع به گوشتان خورده که یک سایت در اینترنت از شماره حساب مشتریان خود سوء استفاده کرده و حساب های بانکی آنان را خالی کرده است؟ یا شاید حتی این موضوع برای شخص شما پیش آمده باشد و شما هم یکی از مالباختگان و قربانیان کلاهبرداری های اینترنتی باشید.

همانطور که این صحبت ها برای شما آشنا بود برای تمامی مخاطبان سایت و فروشگاه های اینترنتی نیز آشنا است. در یک برهه زمانی تعداد کلاهبرداری های زیادی نه تنها در اینترنت ایران بلکه در کل جهان صورت گرفت. البته که هنوز هم این کلاه برداری ها ادامه دارد اما یک کاربر هوشیار به هیچ عنوان به دام این تله کلاهبردران نمی افتد.

شاید امروز مهم ترین نکته برای امنیت و جلب اعتماد مخاطب در سایت، وجود ای نماد یا نماد اعتماد الکترونیکی باشد. (E-NAMAD)
در این مقاله ابتدا به توضیح کامل درباره “ای نماد” میپردازیم و سپس دریافت ای نماد برای سایت را به شما آموزش میدهیم.

ای نماد یا نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟ (E-namad)

ای نماد یک لوگو نمادین برای تأیید صلاحیت سایت، فروشگاه یا کسب و کار اینترنتی است. ای نماد صرفا توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی صادر میشود و هیچ شرکت دیگری حق صدور این نماد الکترونیکی را برای سایت ها ندارد. وجود لوگوی ای نماد در سایت به معنای تأیید صلاحیت و ((هویت)) سایت یا فروشگاه اینترنتی دارنده آن است.

البته ای نماد به معنای خرید امن از سایت نیست. قبلا در مقاله آموزش دریافت درگاه پرداخت اینترنتی این موضوع را عنوان کردیم که برای دریافت درگاه پرداخت از شرکت های معتبر وابسته به بانک، نیاز به داشتن نماد اعتماد الکترونیک در سایت خود دارید. در اصل ای نماد صرفا هویت صاحب سایت را تأیید میکند و هرگونه خرید و فروش در این سایت باید به واسط گری درگاه پرداخت معتبر ارائه شده توسط بانک ها صورت بگیرد.

در صورت استفاده از درگاه پرداخت، هیچ نگرانی بابت اطلاعات کارت بانکی و یا پول پرداختی وجود ندارد.

آیا دریافت ای نماد صرفا برای دریافت درگاه پرداخت لازم است؟ خیر.
هر سایت با گرفتن ای نماد میتواند سیستم تحویل جنس در محل مشتری را به کمک شرکت پست در سایت خود راه اندازی کند. هر سایت چه برای دریافت درگاه پرداخت از بانک و چه برای همکاری با شرکت پست جهت سیستم تحویل در محل، نیاز به داشتن ای نماد دارد.

چقدر طول میکشد تا به یک سایت ای نماد داده شود؟

طبق تجربیات ما اغلب دریافت ای نماد بین یک تا دو هفته زمان میبرد. اما با توجه به پاسخگویی و پشتیبانی ضعیف شرکت ارئه دهنده آن، ممکن است این روند تا 1 ماه نیز ادامه پیا کند.
البته زمان گفته شده در بالا  صرفا در صورتی است که سایت مورد نظر تمامی موارد گفته شده در سایت ای نماد را داشته باشد. در غیر اینصورت این زمان تا رفع کامل مشکلات توسط مدیر سایت به تعویق می افتد.

 

 

دریافت ای نماد

 

آیا دریافت ای نماد هزینه دارد؟

بله. هر سایت برای دریافت ای نماد باید بین 30 تا 40 هزار تومان برای دریافت یک بسته پستی شامل تعهد نامه ها و برگه های احراز هویت و… پرداخت کند. این برگه ها باید در دفاتر ثبت اسناد به ثبت رسیده و تأیید شوند و پس از آن مجددا به پست ارسال شوند.

در ادامه به آموزش دریافت لوگو ای نماد میپردازیم:

چطور برای سایت ای نماد بگیریم؟

در ابتدا برای دریافت ای نماد یک سری شرایط وضع شده است. در صورتی که شما دارای تمامی این شرایط باشید میتوانید اقدام به دریافت ای نماد کنید:

  • فروش کالا یا خدمات در سایت
  • وجود قیمت و مشخصات محصولات
  • صاحب امتیاز دامنه
  • تأیید صلاحیت فرد متقاضی
  • سن قانونی و کارت پایان خدمت برای آقایان

فقدان هرکدام از این شرایط میتواند مانع صدور ای نماد برای سایت شود.

سایت متقاضی دریافت ای نماد باید دارای خدمت یا کالا برای فروش باشد، این محصول یا محصولات باید با قیمت های شفاف مشخص شوند و هر کدام دارای مشخصات محصول باشند.
صاحب امتیاز دامنه باید فرد متقاضی برای دریافت ای نماد باشد. این فرد باید در ابتدا دارای سن قانونی (بالای 18 سال) باشد و همینطور در صورت مذکر بودن باید دارای کارت پایان خدمت یا معافیت باشد. در صورت حقوقی بودن دامنه ثبت شده، باید امتیاز دامنه متقاضی حقوقی، به نام شرکت و یا یکی از اعضای هیئت مدیره آن ثبت شده باشد.

در انتها نیز صلاحیت فرد باید توسط نیروی انتظامی ناجا تأیید شود. پاسخ این مورد بر روی ایمیل شما ارسال میشود. در صورتی که به دلایلی چون وجود سوء سابقه کیفری و… صلاحیت فرد صادر نشود، باید درخواست بررسی مجدد صلاحیت را از طریق پنل کاربری به ثبت رساند و سپس با حضور در دادگاه، بتواند رأی دادگاه مبنی بر مختومه اعلام شدن پرونده های پیشین و … را دریافت و همراه با مدارک دیگر را به ایمیل amaken@enamad.ir ارسال نماید.

برای دریافت ای نماد چه مدارکی نیاز است؟

متقاضیان حقیقی:

  • تصویر مجوز فعالیت (در صورت وجود)
  •  تعهدنامه شخصیت حقیقی (تعهد جهت قبول قوانین کشور در مورد فروشگاه های اینترنتی)

متقاضیان حقوقی (تجاری / غیرتجاری):

  • تصویر آگهی روزنامه رسمی
  •  تصویر اصل اساسنامه
  •  آگهی آخرین تغییرات آدرس (در صورت وجود)
  •  آگهی آخرین تغییرات اسامی اعضای هیئت‌مدیره (در صورت وجود)
  •  آگهی آخرین تغییرات موضوع فعالیت شركت (در صورت وجود)
  •  تعهدنامه شخصیت حقوقی (در ادامه نحوه دریافت آن را توضیح خواهیم داد)
  •  تصویر پروانه / مجوز فعالیت

مراحل دریافت ای نماد

  1. ثبت نام در سایت ای نماد
  2.  تکمیل و تایید اطلاعات هویتی
  3.  افزودن کسب و کار خود
  4.  دریافت تأییدیه فنی
  5. احراز صحت اطلاعات کسب و کار
  6.  تکمیل فرم نظرسنجی در سایت
  7. بررسی چک‌ لیست الزامات
  8.  بررسی مدارک فیزیکی
  9.  اعطای E نماد

دریافت ای نماد

  1. در ابتدا باید وارد سایت ای نماد شوید. گزینه ایجاد حساب کاربری را انتخاب کنید، حیقی یا حقوقی بودن متقاضی را مشخص کنید. سپس اطلاعات شخصی چون نام و نام خانوادگی را وارد کنید. یک لینک فعالسازی حساب به ایمیل شما ارسال میشود. با وارد شدن به لینک حساب شما فعال میشود.
  2. پس از آن به صفحه تکمیل اطلاعات وارد میشوید. در این صفحه باید اطلاعات شخصی تر خود را وارد کرده و آن را تأیید کندید سپس در صفحه بعد از شما عکس صفحه اول شناسنامه تان را درخواست میکنند. در صورتی که جنسیت مذکر دارید باید عکس کارت پایان خدمت خود را نیز ارسال کنید.
    و سپس اطلاعات تماس خود را ارسال کنید.
  3. در این مرحله مرحله باید نام فارسی، انگلیسی و ادرس سایت کسب و کارتان را وارد کنید.
  4. در مرحله 4 به تاییدیه فنی اطلاعات به یکی از روش های توضیح داده شده در سایت بپردازید.
  5. در مرحله 5 پس از پرداخت هزینه پست، یک بسته پستی شامل یک کد برای احراز صحت کسب و کار و همینطور تعهد نامه گفته شده در قسمت قبل وجود دارد. این تعهد نامه باید در یک دفتر ثبت اسناد رسمی توسط شما امضا شود.
  6. مرحله 6 یک سری از اطلاعات مربوط به کسب و کار را از شما دریافت میکنند. البته این قسمت صرفا یک نظر سنجی برای جمع آوری آمار  است.
  7. در این مرحله باید چک لیست الزامات برای دریافت ای نماد در سایت خود را چک کنید و درصورت وجود تمامی موارد پرونده را برای کارشناسان ارسال کنید.
  8. پس از تأیید این موارد، بسته فیزیکی پستی شما توسط کارشناسان تأیید میشود.
  9. در مرحله آخر ای نماد شما صادر شده و شما میتوانید با استفاده از کدی که در سایت ای نماد به شما داده میشود، لوگوی ای نماد را در سایت خود قرار دهید.

 

امیدواریم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد. در صورت وجود هرگونه سوال آن را در قسمت نظات با کارشناسان ما در میان بگذارید.

 

پیشنهاد برای شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه در این مقاله می‌خوانید

جستجو
Hidden