آموزش دریافت درگاه پرداخت مستقیم و واسط

آموزش دریافت درگاه پرداخت

آموزش دریافت درگاه پرداخت: شاید بتوان گفت از سخت ترین کار های ممکن در اینترنت، اعتماد کردن و خرید از سایت های فروشگاهی است
از زمانی که پای دنیای اینترنت به رایانه ها و تلفن های همراه باز شد، شیادان زیادی برای کلاهبرادری از مردم وارد این دنیا شدند و با توجه به نبود دانش فنی کافی، متأسفانه اغلب به هدف خود نیز رسیدند. این کلاهبرداری ها تاجایی ادامه داشت که بازار فروش اینترنتی به دلیل ترس عمومی از کلاهبرداری، به شدت رو به افول گذاشت.

همین موضوع و شکایت های پی در پیِ کاربران اینترنتی باعث شد تا مسئولان به فکر راه حل باشند و پس از گذشت زمان اندکی، بهترین راه حل ممکن ارائه شد. درگاه پرداخت.

 

پیشنهاد میکنم مقاله برترین درگاه پرداخت واسط رو حتما مطالعه کنید

درگاه پرداخت چیست؟

درگاه پرداخت یک واسطه قانونی و معتبر بین خریدار محصول یا خدمات(مشتری) و فروشنده است.
وظیفه شرکت دارنده درگاه پرداخت، دریافت مبلغ تعیین شده توسط فروشنده، از مشتری و سپس پرداخت مبلغ به فروشنده است. هدف درگاه های پرداخت جلوگیری از کلاهبرداری است. زیرا فروشنده ها برای دریافت درگاه پرداخت باید مشخصات خود را به مراجه قانونی معرفی کنند.

اولین دلیل برای وجود درگاه پرداخت در یک سایت، جلب اعتماد مشتری است. وجود درگاه پرداخت اینترنتی به مشتری دو اطمینان را میدهد:

1_ اطلاعات کارت بانکی (شماره، رمز و رمز دوم و….) که وِی از آن برای پرداخت استفاده میکند به سرقت نمیرود و از آن سوء استفاده نمیشود.
2_ درصورت وجود هرگونه مشکل در دریافت کالا و محصول، مبلغ پرداختی وِی نزد شرکت واسطه (درگاه پرداخت) محفوظ است و پس از پیگیری میتواند پول خود را پس بگیرد.

وجود درگاه پرداخت باعث ایجاد اعتماد بین خریدار و مشتری و در نهایت باعث یک خرید و فروش امن میشود.
تا اینجا با مفهوم کلی درگاه پرداخت آشنا شدید.

حال به انواع درگاه پرداخت میپردازیم و پس از آن شمارا برای دریافت درگاه پرداخت راهنمایی میکنیم:

 

آموزش دریافت درگاه پرداخت

 

انواع درگاه پرداخت کدام اند

به صورت کلی در ایران دو نوع درگاه پرداخت واسط و امن برای استفاده در فضای مجازی (سایت، شبکه های مجاری و …) وجود دارد. این دو نوع را در ادامه مقاله برای شما نام میبریم و مزایا و معایب هرکدام را برای شما بیان میکنیم:

درگاه پرداخت مستقیم

در این نوع درگاه پرداخت، شما با شرکتی قرار داد میبندید که مستقیما طرف قرار داد با یک بانک رسمی است و متقابلا تأیید شده توسط این بانک است. این شرکت از طرف بانک مجوز ارائه درگاه پرداخت با نام این بانک را دریافت کرده. در ایران چند درگاه پرداخت مستقیم وجود دارد اما محبوب ترین این درگاه های پرداخت، درگاه پرداخت بانک سامان و درگاه پرداخت بانک ملت هستند.

به طور مثال شرکت “به پرداخت ملت” طرف قرار داد با بانک ملت است و از طرف این بانکِ رسمی، تأیید شده است.
شما برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم، در درجه اول نیاز به داشتن “نماد اعتبار” برای سایت خود دارید. گرفتن نماد اعتبار از سایت enemad، پس از اعتماد کردن به فروشگاه های غیر معتبر، سخت ترین کارممکن در سطح وب است. همین موضوع باعث میشود تا بسیاری از سایت ها از دریافت درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم پشیمان شوند و رو به درگاه های غیر مستقیم بیاورند.

در هرحال چه درگاه مستقیم و چه درگاه غیر مستقیم، مزایا و معایبی دارند که در ادامه به آنها میپردازیم.

مزایای درگاه پرداخت مستقیم:

آموزش دریافت درگاه پرداخت

اولین مزیت وجود درگاه پرداخت مستقیم، اعتماد بیشتر کاربران است. سایت های دارای درگاه پرداخت مستقیم، بیشتر مورد اعتماد کاربر قرار میگیرند.
پس از بحث اعتماد، تسویه حساب سریع این درگاه ها با شما، یکی دیگر از مزیت های آنان محسوب میشود. اصولا تسویه حساب در این درگاه ها بین 24 تا 48 ساعت زمان میبرد.
به عنوان آخرین مزیت درگاه های پرداخت مستقیم، میتوان به این موضوع اشاره کرد که همکاری با این درگاه ها برای شما هیچ هزینه ای دربر نخواهد داشت.

معایب درگاه پرداخت مستقیم

آموزش دریافت درگاه پرداخت

 

شاید بتوان به عنوان بزرگترین و تنها عیب درگاه های پرداخت مستقیم، به مستلزم بودن دریافت ای نماد برای دریافت کننده آن اشاره کرد.. البته گرفتن ای نماد نسبت به نوع کسب و کار شما میتواند زمان کوتاه یا طولانی ای طول بکشد.

درگاه پرداخت واسط

 

آموزش دریافت درگاه پرداخت

 

درگاه های پرداخت واسطه ای، شرکت هایی هستند که مجوز ارئه درگاه پرداخت را از بانک ها یا شرکت های طرف قرار داد با آنها دریافت کرده اند و پس از آن خود آنها اقدام به ارائه درگاه پرداخت میکنند. در این حالت شما برای گرفتن درگاه پرداخت به یک واسطه دیگر بین خود و شرکت طرف قرار داد متصل میشوید و در اصل این شرکت ها، یک شخص ثالث محسوب میشوند.

برای دریافت درگاه پرداخت واسط، شما نیازی به داشتن ای نماد ندارید. همین موضوع باعث شده تا مدیران سایت های زیادی، به این شرکت ها برای دریافت درگاه پرداخت مراجعه کنند. بر خلاف درگاه پرداخت مستقیم، درگاه های پرداخت واسط به پرداخت پول به صورت اتوماتیک و خودکار نمیپردازند، بلکه نسبت به سیاست های داخلی شرکت خود، سقف مبلغی را به عنوان حدنصاب تعیین میکنند و پس از اینکه طلب مالی شما از این شرکت به حدنصاب تعیین شده رسید، پس از کسر درصدی، مبلغ به حساب شما واریز میشود.

البته این حدنصاب در بعضی از شرکت ها به صورت زمانی است، به طور مثال در هفته یک یا دوبار با شما تصویه حساب میکنند.

مزایای درگاه پرداخت واسط

مزیت درگاه پرداخت واسط، دریافت آسان است. مواردی که شما برای دریافت یک درگاه پرداخت واسط نیاز دارید:

  • شناسنامه
  • کارت ملی
  • و کارت بانکی

است.

معایب درگاه پرداخت واسط

از معایب درگاه های پرداخت واسط، نداشتن تسویه خودکار و وجود تسویه حساب مشروط است.
همینطور عیب دیگر آن، کسر درصدی از مبالغ دریافتی شما توسط این درگاه ها به عنوان کارمزد است (البته این مبلغ بسیار ناچیز است).

تا اینجا کاملا با درگاه پرداخت مستقیم و درگاه پرداخت واسط آشنا شدید. حالا نوبت به آموزش دریافت هرکدام از این درگاه میرسد.

آموزش دریافت درگاه پرداخت مستقیم

برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم شما میتوانید با بانک های زیادی همکاری کنید. ما در این آموزش به آموزش دریافت درگاه پرداخت مستقیم بانک ملت میپردازیم:
برای دریافت درگاه پرداخت بانک ملت باید به سایت به پرداخت ملت مراجعه کنید. شرایط درج شده در این سایت در ابتدای ارسال درخواست، موارد زیر است:

  • داشتن یک وب سایت رسمی برای فروش خدمت یا کالا
  • داشتن نماد ای نماد دریافت شده از سایت ای نماد
  • داشتن یک حساب بانکی ترجیحا در بانک ملت
  • داشتن مدارک هویتی حقیقی یا حقوقی معتبر

پس از ثبت نام در این سایت، یک کد رهگیری برای شما صادر میشود و روز کاری بعد یک فرم ثبت نام برای شما به ایمیلتان ارسال میشود.
پس از پر کردن و امضای فرم ثبت نام، قرارداد را به همراه مدارک خواسته شده در فرم به آدرس ایمیل شرکت ارسال کنید. پس از گذشت یک روز کاری نتیجه از طریق ایمیل یا شماره به شما اعلام خواهد شد.

علاوه بر درگاه پرداخت بانک ملت شما میتوانید به درگاه های پرداخت زیر نیز مراجعه کنید.

  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملی
  • درگاه پرداخت اینترنتی آسان پرداخت
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک پاسارگاد
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان

آموزش دریافت درگاه پرداخت واسط

برای دریافت درگاه پرداخت واسط، یکی از سایت های معتبر ارائه دهنده درگاه پرداخت را انتخاب کردیم. سایت زرین پال.
برای ثبت نام در زرین پال و دریافت درگاه پرداخت شما باید به عنوان یک شخص حقیقی یا حقوقی در این سایت ثبت نام کرده و درخواست دریافت درگاه پرداخت واسط بدهید.

دریافت درگاه پرداخت در این سایت به سرعت انجام میشود و نهایتا یک تا دوروز زمان میبرد. در سایت زرین پال تمام آموزش های لازم برای دریافت یک درگاه پرداخت و اتصال آن به سایت شما قرار داده شده.
برای انجام راحت تر این کار به این صفحه در زرین پال مراجعه کنید. نهایت کارمزد دریافتی در این سایت نیم تا یک درصد کل مبلغ شما است. که البته این مبلغ با ارائه روش های تشویقی از طرف زرین پال به صفر نیز کاهش پیدا میکند.

در نهایت پیشنهاد ما به شما، دریافت یک درگاه پرداخت واسط برای شروع کار در وبسایتتان است و پس از آن دریافت ای نماد و اقدام برای گرفتن درگاه پرداخت مستقیم. به این صورت از اتلاف وقت و همینطور از دست رفتن مشتریان بی اعتماد به خودتان جلوگیری کنید.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

پیشنهاد برای شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه در این مقاله می‌خوانید

جستجو
Hidden